(Afgelopen) Winactie: Win een Warlock booster pack voor Neverwinter

By Wesley Akkerman | Games, Prijsvragen, Prijsvragen

Vorige week won je bij ons nog de expansion van World of Warcraft; nu hebben we een Warlock booster pack voor de Neverwinter weg te geven! Zoek je nog iets leuks om tijdens de koude winterdagen te spelen of wil je iemand verrassen met Sinterklaas? Check dan snel hoe je de Warlock booster pack voor Neverwinter kunt winnen.

We mogen van Perfect World tien codes weggeven voor de Warlock booster pack (t.w.v. 29.99 euro) voor de mmorpg Neverwinter!

Neverwinter screenshot
Neverwinter is een F2P (Free-to-play) mmorpg van Cryptic Studios en Perfect World Entertainment en is een game die zich afspeelt in het universum van de Forgotten Realms. Als speler begin je je avontuur in de gigantische stad Neverwinter, welke net de Spellplague-ramp en de aanval van Fire Elementals achter de rug heeft.

In de nasleep van deze rampen is de laatste heerser van de stad verdwenen en is de stad in chaos achter gebleven. In de totale anarchie die overblijft, vormen de burgers van Neverwinter verschillende facties die strijden om de heerschappij over de stad. Terwijl de verschillende facties met elkaar op de vuist gaan, staan de overledenen op uit de dood om zich te mengen in de strijd.

Creëer je eigen character en meng je in de strijd om de vrede terug te brengen naar Neverwinter en zijn omgeving. Duizenden andere spelers wachten op jouw hulp om de duistere krachten in Neverwinter te verslaan. Voltooi missies (die al dan niet door de community zelf gemaakt zijn), ga met een groepje spelers grotten en kerkers in om de moeilijkste eindbazen te verslaan, en verzamel de beste armor en wapens om zo je vijanden het leven zuur te maken.

Items Warlock Booster Pack
Wat is de Warlock booster pack? Een booster pack is een pakket die je kan kopen om je character een duwtje in de rug te geven. De items die je in de pack vindt zijn beter dan de normale items, en zouden normaal gesproken nog niet beschikbaar zijn wanneer je begint met spelen. Deze booster packs helpen je character om net even wat makkelijker de vijanden te verslaan, en missies te voltooien.

Wat zit er in de Warlock booster pack:

Fated Pact Blade Adventurer’s Helper Pack
Erinyes of Belial Companion    Greater Bag of Holding
Cloak and Hood of Fate “Master of Fate” Title

Wat moet je doen?
Like onze Facebook page of volg ons op TwitterDeel de winactie op Facebook als een baas of retweet de winactie om kans te maken. Hoe meer je deelt des te groter je winkans!

Je hebt natuurlijk wel de game Neverwinter nodig om gebruik te maken van de Warlock booster pack. Heb je dat niet, maar ben je wel geïnteresseerd? Check dan de onderstaande stappen.

De winnaars moeten zorgen dat ze:

 • Het Arcplatform downloaden;
 • Een account aanmaken;
 • Neverwinter downloaden;
 • In Arc, in de linkerbovenhoek met de rechter muisknop klikken op het Arc logo;
 • Redeeem Code selecteren en voila!

De prijsvraagvoorwaarden:

 • Deelnemers tot zestien jaar verklaren toestemming van (een) ouder(s) te hebben verkregen voor deelname aan de prijsvraag.
 • Deelnemen kan tot en met  woensdag 3 december 2014, net op tijd voor Sinterklaas!
 • Wacht tot wij contact met je opnemen.
 • Over de uitslag en toekenning van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd.
 • Wij zijn gerechtigd deelnemers te diskwalificeren wanneer we merken de deelnemers niet conform deze en bovenstaande voorwaarden handelen dan wel indien de deelnemers zich anderszins op frauduleuze wijze toegang verschaffen tot de prijsvraag of het verloop van de prijsvraag op oneerlijke wijze beïnvloeden.
 • Redacteuren van Spotlight!TV en medewerkers van Perfect World zijn uitgesloten van deelname.

Like this Article? Share it!

About The Author

is mede-oprichter van Spotlight!TV en een freelance journalist gespecialiseerd in de Nederlandse gamesindustrie. Schrijft op Spotlight!TV en op het web over games, series, films, tech en muziek. Streamt ook nog wel eens, maar dat schiet er vaak bij in.

Leave a Reply