Win: Guacamelee! voor Xbox One

By Wesley Akkerman | Prijsvragen, Prijsvragen

Vanaf 2 juli komt Guacamelee! naar PlayStation 4, Xbox One, Xbox 360 en Wii U. En om dat te vieren, geven we een exemplaar weg van Guacamelee! voor Xbox One! Ben jij zo iemand die niet kon wachten de Xbox One in handen te krijgen? Klik dan snel verder.

Mail ons (op redactie at spotlighttv punt nl)  jouw argument waarmee je jezelf hebt overgehaald nu al een Xbox One in huis te hebben en wie weet krijg je antwoord van ons terug met daarin de code voor de verbeterde versie van Guacamelee! Als je geen Xbox Live Gold hebt in juli, heb je bij ons een streepje voor!

De prijsvraagvoorwaarden:

  • Deelnemers tot zestien jaar verklaren toestemming van (een) ouder(s) te hebben verkregen voor deelname aan de prijsvraag.
  • Wacht tot wij contact met je opnemen. De winnaars worden willekeurig geselecteerd.
  • Over de uitslag en toekenning van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd.
  • Wij zijn gerechtigd deelnemers te diskwalificeren wanneer we merken de deelnemers niet conform deze en bovenstaande voorwaarden handelen dan wel indien de deelnemers zich anderszins op frauduleuze wijze toegang verschaffen tot de prijsvraag of het verloop van de prijsvraag op oneerlijke wijze beïnvloeden.
  • Redacteuren van Spotlight!TV zijn uitgesloten van deelname.

Like this Article? Share it!

About The Author

is mede-oprichter van Spotlight!TV en een freelance journalist gespecialiseerd in de Nederlandse gamesindustrie. Schrijft op Spotlight!TV en op het web over games, series, films, tech en muziek. Streamt ook nog wel eens, maar dat schiet er vaak bij in.

Comments are closed.