Win: Castlestorm: Definitive Edition voor PlayStation 4

By Wesley Akkerman | Prijsvragen, Prijsvragen

Castlestorm: Definitive Edition is nu uit voor Xbox One en PlayStation 4. En om dat te vieren, geven wij een exemplaar voor PlayStation 4 weg aan één gelukkige winnaar.

Uit onze recensie van de Xbox One-versie:

Castlestorm is typisch zo’n game die je zondagmiddag opstart en hem pas weglegt wanneer je minstens een kwart van de game voorbij hebt zien komen. Ondertussen heb je een eigen kasteel gebouwd, heb je vijanden aangevallen van ver af, gaf je leiding aan manschappen, ontdekte je nieuwe vaardigheden en mogelijkheden, breidde je zo’n beetje alles uit én stond je zelf op het slagveld. Hoewel de game geen verrassing meer is zoals vorig jaar, is het nog steeds verrassend leuk deze solide game te spelen. Heb je dat nog niet gedaan, dan is dit hét moment.

Wat moet je doen om kans te maken op deze toffe game? Simpel, stuur ons een mail op redactie at spotlighttv punt nl en vertel ons waarom jij graag de game wil hebben. Meer hoef je niet te doen! Check nog wel even onze prijsvraagvoorwaarden, voordat je besluit mee te doen. Succes!

De prijsvraagvoorwaarden:

  • Deelnemers tot zestien jaar verklaren toestemming van (een) ouder(s) te hebben verkregen voor deelname aan de prijsvraag.
  • Wacht tot wij contact met je opnemen. De winnaars worden willekeurig geselecteerd.
  • Over de uitslag en toekenning van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd.
  • Wij zijn gerechtigd deelnemers te diskwalificeren wanneer we merken de deelnemers niet conform deze en bovenstaande voorwaarden handelen dan wel indien de deelnemers zich anderszins op frauduleuze wijze toegang verschaffen tot de prijsvraag of het verloop van de prijsvraag op oneerlijke wijze beïnvloeden.
  • Redacteuren van Spotlight!TV zijn uitgesloten van deelname.

Like this Article? Share it!

About The Author

is mede-oprichter van Spotlight!TV en een freelance journalist gespecialiseerd in de Nederlandse gamesindustrie. Schrijft op Spotlight!TV en op het web over games, series, films, tech en muziek. Streamt ook nog wel eens, maar dat schiet er vaak bij in.

Comments are closed.