Win: Alien: Isolation voor PlayStation 3!

By Wesley Akkerman | Prijsvragen, Prijsvragen

Houd je de game Alien: Isolation al een tijdje in de gaten en ben je er nieuwsgierig naar? Doe dan mee met onze winactie en maak kans op de game voor PS3!

Het betreft hier de promoversie van Alien: Isolation. Dat betekent dat de game verpakt is in een kleiner en dunner hoesje (vergelijkbaar met een cd) en dat je hem helaas niet mag doorverkopen. Binnenkort verschijnt de recensie van de game op de site.

Wat moet je doen om kans te maken op deze toffe game? Simpel, stuur ons een mail op redactie at spotlighttv punt nl en vertel ons waarom jij graag de game wil hebben. Meer hoef je niet te doen! Check nog wel even onze prijsvraagvoorwaarden, voordat je besluit mee te doen. Succes!

De prijsvraagvoorwaarden:

  • Deelnemers tot zestien jaar verklaren toestemming van (een) ouder(s) te hebben verkregen voor deelname aan de prijsvraag.
  • Wacht tot wij contact met je opnemen. De winnaars worden willekeurig geselecteerd.
  • Meedoen kan tot en met 14 oktober 2014.
  • Over de uitslag en toekenning van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd.
  • Wij zijn gerechtigd deelnemers te diskwalificeren wanneer we merken de deelnemers niet conform deze en bovenstaande voorwaarden handelen dan wel indien de deelnemers zich anderszins op frauduleuze wijze toegang verschaffen tot de prijsvraag of het verloop van de prijsvraag op oneerlijke wijze beïnvloeden.
  • Redacteuren van Spotlight!TV en SEGA zijn uitgesloten van deelname.

Like this Article? Share it!

About The Author

is mede-oprichter van Spotlight!TV en een freelance journalist gespecialiseerd in de Nederlandse gamesindustrie. Schrijft op Spotlight!TV en op het web over games, series, films, tech en muziek. Streamt ook nog wel eens, maar dat schiet er vaak bij in.

Comments are closed.