Voorbeschouwing: The Crew

By Demian Krouwel | Artikelen, Games, Voorbeschouwingen

Naast de nieuwe Assassin’s Creeds en Far Cry 4, komt Ubisoft met een open-world racing game genaamd: The Crew. Ik heb de kans gekregen deze game alvast even te spelen, maar hunker nu al naar meer.

The Crew is de nieuwe open-world race game van Ubisoft, maar het is niet zomaar een race-game. Naast het compleet, en ik bedoel echt compleet van A tot Z, samenstellen van je eigen auto, beschikt deze game over prachtige graphics en een heerlijke gameplay. De controls zijn vrij gemakkelijk, niks bijzonders vergeleken andere race-games als Need for Speed en Forza.

Wat me ook opviel is dat er een grote mate van vrijheid is in de game. Wanneer je even geen zin hebt om te racen kun je heerlijk vrij rondrijden op de kaart, die overigens echt immens groot is. De kaart bestaat uit heel Noord-Amerika. Nou zegt dat natuurlijk niet zoveel omdat je de verhoudingen zo klein kan maken als je wilt, maar toen ik van plan was om van San Fransisco naar Los Angeles te rijden was ik na een half uur pas op de helft. Wat ik zo mooi vind aan de grote kaart is dat je verschillende omgevingen hebt. Van de centraal gelegen Mountain States met in het noorden een ijsomgeving tot de grote steden aan de West en East Coast; alles zit erin.

  thecrew_playground_map_1920x1080_1407867605-e1407959936890

En dan natuurlijk het belangrijkste van alles: de auto’s. In The Crew hebben we daar een overvloed van. Van American muscle tot import, voor iedereen zit er wel een mooie auto tussen.

Omdat je van top tot teen je auto kunt aanpassen kan je hem helemaal naar jouw smaak creeëren. Dit brengt een hoop diepgang in de game. De enige race-game die ik ooit gespeeld heeft waarbij je je auto voor een groot deel kunt samenstellen is Need for Speed Shift 2 Unleashed, maar dat is niks vergeleken dit. Je zou zeggen dat wanneer je in een Audi R8 rijdt je sneller bent dan en Camaro SS, maar dat is niet zo. Het is allemaal perfect gebalanceerd, waardoor de dikke sportwagens niet sneller zijn dan de muscle cars. Dit vind ik goed, want zo kun je dus echt je persoonlijke favoriet kiezen en alsnog tegen alles racen.

Zoals we weten is de releasedatum uitgesteld, waardoor hij gereleased zal worden op 11 november. Ik wacht al heel lang op een super coole racegame en ik denk dat ik nu kan stoppen met zoeken. Ik heb er zin in en ik hoop jij ook.

Like this Article? Share it!

About The Author

begint net met schrijven, maar speelt al veel langer games. Is computergek en is altijd in voor wat nieuws.

Comments are closed.