Trailer: The Good Dinosaur

By Marc | Films & Series, Nieuws

Disney’s Pixar heeft de eerste trailer uitgebracht voor hun nieuwe animatiefilm The Good Dinosaur. In de film wordt een ‘wat als’-verhaal behandelt.

In The Good Dinosaur is de nieuwe film van Pixar en komt van de makers van Finding Nemo en Inside Out. In de film wordt de vraag gesteld: Wat als de asteroïde die het leven op Aarde voorgoed veranderde langs Aarde zou gaan en hierdoor de dino’s nooit zijn uitgestorven? Pixar Animation Studios nemen je mee op een epische reis in het land van dinosauriërs waar een Apatosaurus genaamd Arlo een onverwachte menselijke vriend krijgt. Terwijl ze reizen door een hard en mysterieus landschap leert Arlo hoe het is om zijn angsten te confronteren en hij komt erachter waar hij werkelijk toe in staat is.

De film zal uitkomen op 25 november 2015 en is geregisseerd door Peter Sohn en hij maakt hiermee zijn debut als regisseur van een full length-film. Hiervoor regisseerde hij wel de Pixar short Partly Cloudy. Verder is hij stemacteur geweest in veel Pixar-films, zo deed hij onder andere de stem Squishy in Monsters University en Emile in Ratatouille. Voor de stemacteurs heeft Pixar weer een sterke cast gekozen, zo zien we onder andere Judy Greer (Tomorrowland, Jurassic World), Neil Patrick Harris (How I Met Your Mother, Gone Girl), Bill Hader (Inside Out, Her), Frances McDormand (Argo, Mississippi Burning), John Lithgow (Interstellar, 3rd Rock From The Sun), Lucas Neff (Raising Hope, Glitch), Estelle Yves (The Golden Girls, Stop! Or My Mom Will Shoot) en Adam Stedman (Death Becomes Her, Mystic Pizza).

Like this Article? Share it!

About The Author

the Movie Maniac! Marc is onze Marvel- en Star Wars-fanboy en weet alles van films. Hij kijkt er vijftien tot twintig per week.

Leave a Reply