Trailer: Spectre

By Marc | Films & Series, Nieuws

De trailer voor de nieuwste James Bond-film Spectre is er! En hij zit weer boordevol actie waaronder een Austin Martin met vlammenwerpers!

EON Productions, Metro-Goldwyn-Mayer en Sony Pictures Entertainment hebben de gloednieuwe Spectre-trailer uitgegeven met daarin nieuwe footage van de 24ste James Bond-film. In de film wordt James Bond op een missie gestuurd naar Mexico City na een cryptische boodschap. Vervolgens reist hij naar Rome waar hij Lucia Sciarra (Monica Bellucci) ontmoet, de beeldschone en verboden weduwe van een crimineel. James Bond infiltreert een geheime meeting en komt achter het bestaan van een geheime organisatie genaamd SPECTRE. Ondertussen in London zet Max Denbigh (Andrew Scott), het nieuwe hoofd beveiliging van het Centre for National Security, vraagtekens bij Bond zijn acties en vraagt zich af of MI6 wel nodig is. Bond schakelt in het geheim de hulp in van Moneypenny (Naomie Harris) en Q (Ben Whishaw) om hem te helpen zoeken naar Madeleine Swann (Léa Seydoux), de dochter van zijn oude nemesis Mr White (Jesper Christensen), die wellicht het geheim heeft tot het raadselachtige web van SPECTRE. Als Bond zijn weg baant naar het hart van SPECTRE komt hij achter een schokkende connectie tussen hemzelf en de vijand die hij zoekt, die gespeeld wordt door Christoph Waltz.

SPECTRE (Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion) is bij Bond-fans natuurlijk bekend als de globale terroristische organisatie die in de boeken van Iam Fleming en ook in de films en games voorkomt. De organisatie werd geleid door de slechte Ernst Stavro Blofeld, maar het is niet bekend of deze ook in deze film voorkomt.

Spectre is geschreven door John Logan (The Last Samurai, Gladiator), Neal Purvis (The World is Not Enough, Skyfall) en Robert Wade (The World is Not Enough, Skyfall) en werd geregisseerd door Sam Mendes (American Beauty, Road To Perdition). Daniel Craig (Skyfall, Casino Royale) speelt wederom James Bond en verder zien we Christoph Waltz (Django Unchained, Inglorious Bastards), Ralph Fiennes (Harry Potter, The Grand Budapest Hotel), Monica Bellucci (The Matrix Revolutions, Irréversible), Naomie Harris (Skyfall, 28 Days Later), Léa Seydoux (Inglorious Bastards, The Grand Budapest Hotel) en Dave Bautista (Guardians of the Galaxy, The Chronicles of Riddick: Dead Man Stalking). De film zal op 6 november in de bioscoop draaien.

Like this Article? Share it!

About The Author

the Movie Maniac! Marc is onze Marvel- en Star Wars-fanboy en weet alles van films. Hij kijkt er vijftien tot twintig per week.

Leave a Reply