(Gestopt) Prijsvraag: Wanna win Ace Combat Assault Horizon + The Witcher comicbook?

By Leroy Woudstra | Prijsvragen

Wil jij deze vette game winnen met een awesome comicbook? Maak dan de volgende zin af in de reactiebox hieronder en maak kans op de prijs!

Het gaat hier dus om de Ace Combat Assault Horizon Special Edition (Xbox360) en een The Witcher 2 comicbook.

Maak de zin af: ‘Ik zal voortaan wat vaker…………’

Like this Article? Share it!

About The Author

Houd van Indonesisch eten en mag hem altijd wakker maken voor een bordje Rendang of een vers gedraaide lemper.

12 Responses to (Gestopt) Prijsvraag: Wanna win Ace Combat Assault Horizon + The Witcher comicbook?

 1. dieLange says:

  op Spotlighttv.nl kijken… Oh, wacht.. lame πŸ™‚
  Pizza eten op donderdag met Karin?
  In de zon lunchen?
  Koffie komen proeven op vrijdag?

 2. Isolde says:

  nadenken over een origineel antwoord voor ik mijn slagzin inzend!

 3. Roy Swiers says:

  … gratis games winnen. πŸ™‚

 4. De Daan says:

  ik zal voortaan wat vaker dat laatste biertje laten staan.

 5. Leroy says:

  C’mon guys/girls! Iets origineler mag wel he haha

 6. dieLange says:

  nadenken voordat ik een game combinatie volledig afkraak in mijn hoofd.
  Of niet? Want wtf heeft The Witcher met Ace Combat te maken? In dit geval waarschijnlijk weinig. Het is de combi die Spotlight TV aanbiedt, maar dan valt mijn oog op het artikel over FF XIII-2 waarbij de chars de kleding van Mass Effect kunnen aantrekken. Que? Reclame maken voor een andere game in een game als Fifa, NFS of iets dergelijks moet kunnen, mits niet irritant, past het ook prima in deze games.
  Maar FF XIII-2 met Mass Effect? Wat is het volgende SSX meets Assasins Creed? of Mario meets Alan Wake? Je kunt ook overdrijven en denken dat er overal geld mee te verdienen valt… vraag me af of de hardcore community (die uiteindelijk een game maakt / kraakt) hier zo tevreden mee is…

 7. Roy Swiers says:

  Ik zal voortaan wat vaker Spotlighttv bezoeken, want zijn doen de leukste nieuwtjes uit de doeken.

  =)

 8. Karin says:

  In dit geval is de uitgever van Ace Combat en The Witcher allebei Namco Bandai. Om nu alleen een boekje van The Witcher weg te geven vond ik zo stom. Dus vandaar dat ik Ace Combat er ook bij heb gedaan.
  Maar waarom FF XIII-2 kleding van Mass Effect er in stopt, geen idee. Denk ook niet dat veel mensen dat gaan kopen.

 9. ronny says:

  ik zal voortaan vaker…………iemand met de piele tegen de box aan slaan

 10. ronny says:

  gamen, iets te diep int glaasje kijken, struikelen over me eigen veters, permanent onder me oksels laten zetten, afvragen wat voor kleur een smurf word als je z,n strot dicht knijpt, ach pfffffffffffffff eigenlijk te veel om op te noemen denk ik. maar wat ik zeker vaker ga doen is met me kids gamen…tja ze kunnen er niet vroeg genoeg mee beginnen he;)

 11. Leroy says:

  Ik denk dat het wel duidelijk is.. Gefeliciteerd Ronny! Ik hoop wel dat je kids oud genoeg zijn voor Ace Combat? En anders heb jij als papa er wat leuks aan πŸ™‚ Congrats! Tijd voor een nieuwe prijsvraag!!