Prey 2 uitgesteld, al sinds november niet meer aan gewerkt

By Wesley Akkerman | Games

Bethesda heeft onlangs bekendgemaakt dat Prey 2 niet meer in 2012 zou uitkomen. Mogelijk komt dat door afspraken die tussen Zenimax (moederbedrijf van uitgever Bethesda) en Human Head (ontwikkelaar Prey 2) zijn gemaakt.

Het schijnt namelijk zelfs zo te zijn dat er al sinds november van vorig jaar niet aan de titel gewerkt is en dat het zelfs tot en met maart in limbo gehangen heeft. Geruchten schemeren door dat er gesprekken tussen Zenimax en Human Head waren om de contracten van de werknemers te verbeteren. Sommige werknemers zijn symbolisch ontslagen en worden pas weer aangenomen wanneer er betere contracten zijn. Daarom is het werk stilgelegd.

Bethesda gaat niet in op de geruchten en houdt vol dat de vertraging te wijten valt aan het feit dat het spel niet voldoende in kwaliteit omhoog is gegaan sinds een jaar geleden. In welke staat Prey 2 wordt uitgegeven is dus nog even onduidelijk.

Like this Article? Share it!

About The Author

is mede-oprichter van Spotlight!TV en een freelance journalist gespecialiseerd in de Nederlandse gamesindustrie. Schrijft op Spotlight!TV en op het web over games, series, films, tech en muziek. Streamt ook nog wel eens, maar dat schiet er vaak bij in.

Comments are closed.