Paris Hilton strikt ook Snoop Dogg voor haar album

By Leroy Woudstra | Music & Lifestyle

Alsof het niet nog beroerder kan worden in de wereld heeft de hotel-erfgename laten weten dat ze niet alleen Snoop Dogg heeft gestrikt, maar ook Flo Rida voor haar nieuwe album.

Het contrast is naar mijn mening veel te groot, laat staan het kwaliteitsverschil. We hebben het hier wel over DE ‘DogFather’ Snoop Dogg. Het album is een vervolg op haar laatste album ‘Paris’ dat in 2006 uitkwam.

“Ik heb het afgelopen jaar in de studio gezeten om mijn plaat af te maken. In de komende weken komt mijn nieuwe single uit. Ik heb heel veel gereisd en muziekfestivals bezocht om research te doen.”

Het album wordt geproduceerd door Afrojack met wie hij een relatie zou hebben volgens veel media. Of ze nu wel of geen relatie hebben zou wel het minst belangrijke moeten zijn op de wereld nietwaar?

“Ik moet daar optreden voor dertigduizend mensen. Ik heb er zo veel zin in, ik kan niet wachten!” aldus Paris die overigens het zelf aan elkaar moet zien te draaien die avond. Ik weet niet of veel mensen hierop zitten te wachten. Wat jullie?

Like this Article? Share it!

About The Author

Houd van Indonesisch eten en mag hem altijd wakker maken voor een bordje Rendang of een vers gedraaide lemper.

Comments are closed.