Off-screen video van Mario Tennis Open

By Wesley Akkerman | Games

Op de Game Developers Conference in San Fransisco vorige week, heeft Gametrailers twee minuten film geschoten van het aankomende Mario Tennis Open. Dat is de Mario Tennis-versie voor de Nintendo 3DS. In de onderstaande video zien we Diddy tegen Donkey tennissen als nooit tevoren. De speler kiest in dit geval ervoor om met de D-Pad zijn personage te besturen en om met het touchscreen het type slag te bepalen. Om een goede indruk te krijgen daarvan, check je de onderstaande video.

Like this Article? Share it!

About The Author

is mede-oprichter van Spotlight!TV en een freelance journalist gespecialiseerd in de Nederlandse gamesindustrie. Schrijft op Spotlight!TV en op het web over games, series, films, tech en muziek. Streamt ook nog wel eens, maar dat schiet er vaak bij in.

One Response to Off-screen video van Mario Tennis Open

  1. Roy Swiers says:

    Mario Tennis is altijd leuk! Maar, mijn kritische nood is, ik vind wel dat als je dit soort games koopt en je hebt al (m)eerdere edities gespeeld dan blijf je er niet heel lang mee bezig. Geef ik mijn 40 euro toch liever aan een grote nieuwe game uit. Voor de tussendoortjes op mijn DS heb ik Mario Kart al. En, als ik toch moet kiezen voor een Mario sportitel op de 3DS, geef me dan maar Golf. Leuk!