Nieuwe Sebastien Loeb Rally Evo trailer

By Jasper Hulsinga | Games, Nieuws

De developer Milestone heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor de studio’s aanstaande rally game Sebastien Loeb Rally Evo.

Sebastien Loeb Rally Evo is de aanstaande nieuwe game van de Italiaanse race game developer Milestone. Deze developer kennen we van de MotoGP serie en, recentelijk ook van RIDE. Daarnaast ontwikkelde de studio ook sinds een paar jaar de WRC rally game, maar dit jaar werd die serie door een andere studio gemaakt. Maar nu komt Milestone dus terug met een eigen rally game en heeft daar niemand minder dan Sebastien Loeb voor weten te strikken. De beste man won negen keer de rally wereldtitel, dus hij weet waar hij het over heeft!

Track

De trailer die we voorgeschoteld krijgen van Milestone laat een vergelijking zien van de echte baan in San Remo waar de rally rijders overheen rijden en de virtuele versie in de game. De clip is relatief kort, maar laat wel goed zien dat de studio op de details let. De baan ziet er mooi uit en op een paar dingen na, is de baan een exacte kopie. Dat belooft wat!

De voorgaande rally games van Milestone waren niet slecht, maar mistten allen iets. Wij hopen dat de toevoeging van Sebastien Loeb en de campaign waarin hij jouw onder je hoede neemt de nodige uitdaging biedt. Tijdens die campaign zul je ook met redelijk wat verschillende auto’s rallyen. Zo is de Lancia Stratos al aangekondigd, maar de trouwe Subaru Impreza ontbreekt ook niet!

Sebastien Loeb Rally Evo komt op 29 januari 2016 naar current gen consoles.

Like this Article? Share it!

About The Author

is Microsoft fanboy en verslaafd aan achievements winnen. Gamertag: ClassyWings.

Leave a Reply