need for speed

Nieuwe content Need for Speed

By Roland den Brouwer | Games, Nieuws

Ghost Games, een studio van Electronic Arts, heeft vandaag de iconen van de autocultuur gepresenteerd die de inspiratie hebben gevormd voor het verhaal achter de reboot van Need for Speed. Daarnaast laat Ghost Games via meerdere trailers zien hoe technologie de lijnen tussen live-actiefilm en in-game doet vervagen.

 

Twee jaar na Need for Speed: Rivals komt EA met de nieuwe titel: Need for Speed. Need for Speed wordt op 5 november dit jaar in de Benelux uitgebracht op Origin, PS4, en Xbox One. De echt bestaande auto-iconen zijn de sterren van de moderne urban autocultuur, en hun dagelijks leven op straat heeft de inspiratie gevormd voor de verhalen achter de gameplay. Hieronder staan de iconen die jij in het spel tegenkomt:

Snelheidsicoon – Magnus Walker verzamelt en restaureert klassieke Porsche 911-wagens. Hij staat bekend om zijn hoge snelheid en zal je aanzetten om je reputatie te verbeteren met bloedstollende races.

Stijlicoon – Ken Block is berucht vanwege zijn agressieve rijstijl, zoals hij ook laat zien in zijn fenomenale GYMKHANA-serie op YouTube. Verdien zijn erkenning door te leren hoe je heel precies door bochten en op straat moet slippen en springen.

Bouwicoon – Nakai-san is de oprichter van RAUH-Welt BEGRIFF (RWB), een wereldberoemd tuning- en customizingbedrijf. Creëer de perfecte aangepaste wagen om indruk op hem te maken.

Teamicoon – Risky Devil is een berucht driftteam. Deze gasten heersen op het gebied van bumperkleven en controle. Rijd in groepen met slechts een paar centimeter afstand tot je voorganger en leer alles over precisiecontrole en wilde drift-treinen.

Outlaw Icon – Het maakt Morohoshi-san niet uit in welk hokje mensen hem plaatsen: hij doet gewoon waar hij zin in heeft. Hij wordt vaak ‘s nachts op straat gesignaleerd als hij rondrijdt in zijn op maat gemaakte wagen. Zet alles op het spel, daag de politie uit en ontsnap om zijn aandacht te trekken.

 

“Het is een eer om met deze iconen te kunnen werken. Ze leven en ademen de levensstijl die we willen neerzetten en zijn een enorme inspiratie voor het team geweest nu we Need for Speed weer in oude glorie willen herstellen”, aldus Marcus Nilsson, Executive Producer bij Ghost Games. “We wilden een sterk verhaal schrijven dat emotioneel is, maar ook de grenzen van technologie verlegt door het krachtige Frostbite uit te breiden met real-time compositing. Op deze manier kunnen we live-actionfilms voor het eerst in de geschiedenis probleemloos combineren met je in-game wagen en garage.”

Dankzij de toevoeging van real-time compositing, geïnspireerd door de filmindustrie, kan Need for Speed elke speler een uniek verhaal bieden. Je ‘customized’ wagen komt in beeld tijdens de live-actionscènes, zodat persoonlijke keuzes binnen het spel nog beter naar voren komen en de lijnen tussen live action en in-game vervagen. Met anderen woorden: Het spel gaat er gruwelijk uitzien!

Like this Article? Share it!

About The Author

houdt het nieuws van Minecraft, GTA V en de games van Blizzard voor jou in de gaten!

Leave a Reply