Nieuw personage uit Star Wars: The Force Awakens gelekt

By Marc | Films & Series, Nieuws

Er is een plaatje en concept art gelekt van een nieuw personage uit Star Wars: The Force Awakens! Benieuwd geworden? Wij hebben ze uiteraard!

De site StarWars7News heeft een gelekte foto en concept art van een nieuw buitenaards wezen uit Star Wars: The Force Awakens. Volgens bronnen is de naam van het personage Bullhead en zoals je kunt zien is het een X-Wing piloot die voor de rebellen vliegt. En hoewel hij op de foto CGI lijkt is hij dit niet! Het creatieve team van de ILM Creature Shop is verantwoordelijk voor zijn enorm gave uiterlijk! Zoals regisseur J.J. Abrams al eerder aangaf gebruiken ze voornamelijk praktische effecten en dit wezen is er dus geen uitzondering op! Verder is er weinig bekend over het personage maar wij kunnen niet wachten om hem op het grote scherm te zien!

bull

bull

De film Star Wars: The Force Awakens zal uitkomen op 18 december van dit jaar en is geregisseerd door J.J. Abrams. Het screenplay komt van Lawrence Kasdan en Abrams. Kathleen Kennedy, J.J. Abrams en Bryan Burk zullen de film produceren en John Williams keert terug als de composer. Acteurs John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, Andy Serkis, Domhnall Gleeson, Max von Sydow, Lupita Nyong’o en Gwendoline Christie zullen de originele sterren van de saga vergezellen, Harrison Ford, Carrie Fisher, Mark Hamill, Anthony Daniels, Peter Mayhew en Kenny Baker in de nieuwe film.

Like this Article? Share it!

About The Author

the Movie Maniac! Marc is onze Marvel- en Star Wars-fanboy en weet alles van films. Hij kijkt er vijftien tot twintig per week.

Leave a Reply