M. Night Shyamalan en Bruce Willis werken weer samen

By Marc | Films & Series, Nieuws

Regisseur M. Night Shyamalan en Bruce Willis zullen voor de derde keer een film gaan maken, en deze keer zal het een heel ander soort film zijn.

De twee hebben al eerder samengewerkt aan The Sixth Sense en Unbreakable en nu gaan ze de film Labor of Love maken. Deze film is geschreven door Shyamalan en is één van zijn eerste scripts. Het verhaal gaat over Willis die een boekenwinkel eigenaar uit Philadelphia is. Als hij de liefde van zijn leven verliest bij een verkeersongeluk wordt hij gek bij de gedachte dat hij haar nooit heeft verteld hoeveel hij van haar hield. Ooit vroeg ze hem of hij het land zou doorkruisen voor haar en nu besluit hij dat te doen om haar te tonen hoeveel hij van haar hield. Hij begint in Philadelphia en eindigt in Pacifica in Californië, want dat was haar favoriete plaats.

Het script komt uit 1993 en was eerst verkocht aan Fox. Deze film is niet eerder gemaakt omdat Shyamalan niet bekend was en hij hem wilde regisseren. Een paar jaar geleden liet Denzel Washington weten geïnteresseerd in het script te zijn, maar het kwam er wederom niet van. Fox heeft nog steeds de rechten, maar productiehuis Emmett/Furla/Oasis, het bedrijf achter de film Lone Survivor, zal de rechten gaan overkopen van Fox in februari.

Like this Article? Share it!

About The Author

the Movie Maniac! Marc is onze Marvel- en Star Wars-fanboy en weet alles van films. Hij kijkt er vijftien tot twintig per week.

Comments are closed.