Lykan Hypersport is gratis dlc voor Project Cars

By Wesley Akkerman | Games, Nieuws

Bandai Namco heeft aangekondigd dat Project Cars wordt voorzien van gratis downloadable content in de vorm van de auto Lykan Hypersport.

De Lykan Hypersport is één van de meest dure en exclusieve auto’s tot op heden en is verkrijgbaar met optionele diamanten, smaragden en saffieren. Het is tevens de eerste supercar die uit het Midden-Oosten komt en de eigenlijke hoofdrolspeler van de Furious 7-film, die vanaf donderdag 2 april in Nederland in de bioscoop te zien is.

project-cars-2

 

De Lykan Hypersport is in staat om honderd kilometer per uur te bereiken binnen 2,8 seconden, heeft een indrukwekkende 740bhp en kan topsnelheden bereiken van 394 kilometer per uur. Bovendien ziet de auto er ontzettend slick uit en is hij voorzien van een holografisch mid-air-dashboard. Wanneer Project Cars uitkomt in mei, dan is de Lykan Hypersport als gratis downloadable content verkrijgbaar.

Eerder bespraken we op Spotlight!TV al de achievements die de game gaat bevatten. Eén van de meest bizarre is de opdracht om een race van 24 uur te voltooien. Dat betekent dat je in één keer 24 uur achter elkaar moet racen. Dat kun je natuurlijk fixen door met vrienden af te wisselen, maar het wordt ongetwijfeld een zeldzame prestatie.

Na de aankondiging van Forza Motorsport 6 verscheen er opeens een nieuwe trailer van Project Cars. De trailer laat een stoot aan auto’s voorbij komen waar je je van kunt watertanden. Van mooie oude BMW’s naar nieuwe Pagani’s – Project Cars heeft het allemaal. De game heeft zelfs karts. Daarnaast zien we ook de binnenkant van de auto’s en het geavanceerde weersysteem in actie.

Check ook vooral de bovenstaande trailer binnen deze post. Daarin krijg je alvast een voorproefje van wat je van de Lykan Hypersport kunt verwachten. In slow-motion uiteraard, want er zijn maar weinig dingen die er niet beter uitzien in slow-motion. Overigens wordt Project Cars straks op regelmatige basis van nieuwe auto’s voorzien; dit is slechts de eerste.

Like this Article? Share it!

About The Author

is mede-oprichter van Spotlight!TV en een freelance journalist gespecialiseerd in de Nederlandse gamesindustrie. Schrijft op Spotlight!TV en op het web over games, series, films, tech en muziek. Streamt ook nog wel eens, maar dat schiet er vaak bij in.

Leave a Reply