La Coka Nostra live @ Nieuwe Nor te Heerlen

By Leroy Woudstra | Music & Lifestyle

Wat krijg je wanneer je Slaine (Special Teamz), DJ Lethal (House of Pain / Limp Bizkit), Danny Boy (House of Pain) en Ill Bill (Non-Phixion) in één ruimte zet met een goede maffia-film op de achtergrond? De hiphop-supergroep genaamd La Coka Nostra.

De Amerikanen komen op 20 mei a.s. voor een exclusief concert voor Nederland en België naar poppodium NIEUWE NOR in Heerlen.

Nadat de wegen van de House of Pain-leden zich scheidden nam de voormalige hypeman Danny Boy diverse talentvolle artiesten onder zijn hoede. In Boston kwam hij Special Teamz-lid Slaine op zijn pad tegen. Met een aantal gelijkgezinden uit het Psycho Realm en Non Phixion-kamp en werden deze illustere hiphop-families samengevoegd tot supergroep La Coka Nostra.

Het eerste wapenfeit dat La Coka Nostra over de wereld uitstrooide was debuutplaat ‘A Brand You Can Trust’ uit 2009 met gastbijdrages van Snoop Dogg, Bun B, Sick Jacken, B-Real, Sen Dog, Immortal Technique, Big Left en Q-Unique. Het album ‘Masters Of The Dark Arts’ is de langverwachte tweede plaat die deze Europese tour voor het eerst door de speakers zal klinken.

La Coka Nostra staat op zondag 20 mei exclusief voor Nederland én België in poppodium NIEUWE NOR. De act wordt speciaal voor dit ene concert ingevlogen uit Zuid-Europa en staat pas voor de tweede keer op de planken van een Nederlands podium. Met de show van La Coka Nostra profileert poppodium NIEUWE NOR zich opnieuw als hét hiphop-poppodium van Limburg. In een recent verleden deden ook Delinquent Habits en Rakim al een uitverkochte NIEUWE NOR aan. De voorverkoop voor het concert van La Coka Nostra is reeds gestart en kaarten kosten in de voorverkoop 17,50 euro. Het concert wordt mede mogelijk gemaakt door de organisaties 5-Elementz en SPAT.

Tickets bestel je HIER

Like this Article? Share it!

About The Author

Houd van Indonesisch eten en mag hem altijd wakker maken voor een bordje Rendang of een vers gedraaide lemper.

Comments are closed.