Kaarten sparen met je Nintendo 3DS

By Wesley Akkerman | Games

Nederlandse Nintendo 3DS-bezitters kunnen vanaf a.s. vrijdag vrtuele kaarten van hun favoriete personages ruilen en verzamelen in het gratis Virtual Card Album voor Nintendo 3DS. Sommige kaarten voor dit Virtual Card Album zijn beschikbaar in  3D, terwijl andere gloednieuw artwork bevatten. Voor Nintendo-fans dus reden genoeg om ze allemaal te verzamelen!

Om je verzameling te beginnen, hoef je alleen maar de Nintendo eShop te bezoeken vanaf 27 juli voor het gratis Card Pack, bestaande uit het Virtual Card Album en 5 virtuele kaarten. De verzameling bevat beroemde personages als Mario en Sonic, om maar eens een paar te noemen. Via SpotPass komen regelmatig nieuwe kaarten beschikbaar, zodat je al snel genoeg kaarten in je Virtual Card Album hebt om serieus met verzamelen en ruilen te beginnen.

Het is mogelijk om verschillende exemplaren van dezelfde kaarten te hebben, dus zorg dat je weet welke kaarten je vrienden nodig hebben, zodat je je dubbele kaarten met ze kunt ruilen voor de kaarten die je zelf nodig hebt voor je virtuele verzameling. Het ruilen kan plaatsvinden via StreetPass of draadloze communicatie met je vrienden. Je kunt zelf aangeven welk deel van je verzameling je wilt ruilen, na het bevestigen hiervan worden de kaarten automatisch geruild.

Sommige kaarten zijn zeldzamer dan andere. Behalve door te ruilen, kun je de zeldzaamste kaarten ook op andere manieren aan je verzameling toevoegen. Bijvoorbeeld door je Nintendo 3DS overal mee naartoe te nemen terwijl de slaapstand actief is, want zo kun je maximaal 10 speelmunten per dag verdienen. Deze munten kun je inwisselen tegen zeldzame kaarten voor je verzameling.

Om deze verzameling virtuele kaarten te beginnen en kaarten met je vrienden te ruilen, kun je vanaf a.s. vrijdag het Virtual Card Album in de Nintendo eShop downloaden. Ga voor meer informatie over dit Virtual Card Album naar www.olympicvideogames.com.

Like this Article? Share it!

About The Author

is mede-oprichter van Spotlight!TV en een freelance journalist gespecialiseerd in de Nederlandse gamesindustrie. Schrijft op Spotlight!TV en op het web over games, series, films, tech en muziek. Streamt ook nog wel eens, maar dat schiet er vaak bij in.

Comments are closed.