Human Element eerste game van Robotoki

By Wesley Akkerman | Games

Robert Bowling, voormalig creative strategist bij Activision, heeft bekendgemaakt dat zijn vers opgezette studio Robotoki op dit moment werkt aan het zombiespel Human Element. De details zijn schaars, maar toch hebben we íets.

Bowling wil in Human Element de nadruk leggen op hoe “unreasonable fear leads us to do unreasonable things to survive.” Er zijn drie klassen waaruit je kunt kiezen: action, stealth and intelligence. Daarnaast heb je de mogelijkheid alleen, met een vriend of met een kind de zombiewereld te overleven.

Het spel komt pas in 2015 uit, op de volgende generatie consoles dus. Waarom het spel nú al aangekondigd is, is een raadsel. Nu moet Bowling onze aandacht drie jaar lang vasthouden. Waarschijnlijk komt het spel ook uit op de mobiele apparaten en pc.

Like this Article? Share it!

About The Author

is mede-oprichter van Spotlight!TV en een freelance journalist gespecialiseerd in de Nederlandse gamesindustrie. Schrijft op Spotlight!TV en op het web over games, series, films, tech en muziek. Streamt ook nog wel eens, maar dat schiet er vaak bij in.

Comments are closed.