HITMAN gameplay première video

By Jasper Hulsinga | Games, Nieuws

IO Interactive en Square Enix hebben een 15 minuten durende video uitgebracht, die een van de levels laat zien van de aanstaande nieuwe Hitman game, getiteld HITMAN.

Met deze playtrough van de “Showstopper” missie, probeert IO Interactive de mechanics van HITMAN te laten zien, zonder de game te spoilen. Dus we hoeven geen spoiler waarschuwing te gebruiken! De video richt zich daarnaast ook op de kern van de Hitman ervaring – creatieve stealth gameplay, vermommingen, jezelf verstoppen in creatieve plaatsen en de keuze en vrijheid van aanpak. En dat is goed om te zien, want dat zijn de kenmerken van de serie!

HITMAN

We moeten er wel bij zeggen dat de beelden nog het stempel Alpha Footage hebben en dat is te zien. In het begin van de video zien we al een NPC van een groep mensen weglopen en daarbij niemand ontzien. De mensen om hem heen reageren hier niet op, dus die worden alsof ze een standbeeld zijn, weggeschoven. Dezelfde man loopt daarna pardoes door een deel van de muur heen. Maar daar zijn het natuurlijk alpha beelden voor!

Deze missie is een goed voorbeeld voor het “crowd system” in HITMAN. Zo kunnen de gebeurtenissen en de dingen die je doet in het ene gedeelte van een gebouw invloed hebben op de mensen in een ander deel van het gebouw. Denk hier bijvoorbeeld aan het af laten gaan van het brandalarm. Ook kan de game nu veel meer NPC’s aan. Waar de vorige game, Hitman Absolution, er dertig tot veertig aankon, kan de nieuwe HITMAN er nu wel 300 verschillende aan. Dat is een aardige verbetering!

Het instinct systeem is ook weer terug, maar gelukkig kun je het aanpassen naar jouw eigen smaak. Helemaal uit is dan ook een optie. Als je het systeem aan laat, kun je er wel belangrijke objecten mee ontdekken.

De Hitman franchise staat natuurlijk bekend om de mogelijkheid om je missies op meerdere manieren uit te spelen. Dat zien we in deze video gelukkig ook terug en worden we nog getrakteerd op een leuke verassing!

HITMAN komt 8 december 2015 uit voor Xbox One, Playstation 4 en pc.

Like this Article? Share it!

About The Author

is Microsoft fanboy en verslaafd aan achievements winnen. Gamertag: ClassyWings.

Leave a Reply