GTA Online Ill-Gotten Gains: Part Two: geheimen en verstopte features

By Roland den Brouwer | Artikelen, Games

Ill-Gotten Gains: Part Two is al bijna één week uit. Wij hebben het kunnen spelen en onderwerpen aan onze kritische blik en datzelfde heeft de rest van de GTA Online community gedaan. Nu komt de community met verrassende ontdekkingen die Rockstar niet heeft verteld. 

Check ook mijn vorige artikel over GTA Online Update Ill-Gotten Gains: Part Two

Er zijn altijd wel theorieën rond GTA en de updates van GTA. Er wordt bijvoorbeeld al maanden gespeculeerd over het openen van het casino. Het is vervelend, of juist spannend, dat Rockstar expres zwijgt over bepaalde nieuwe content en gewoon kijkt hoe de wereld er mee omgaat. Er is altijd wel iemand die het oppikt en op internet dropt zodat het speculeren door blijft gaan.

Ook nu met de ‘Ill-Gotten Gains: Part Two patch 1.28’ zijn er features niet vermeld in de patch note. De ‘Savage’ is een militair gevechtshelikopter die toegevoegd is bij de ‘Heists Update’ in GTA Online. Vanaf de ‘Ill-Gotten Gains: Part Two’ kunnen passagiers nu met de copiloot-camera ‘Savage’ raketten afvuren. Hierdoor kan de piloot zich concentreren op het vliegen en heeft de copiloot ook wat te doen. Of het daadwerkelijk functioneel zal zijn moet nog echter blijken, maar ik voorzie veel kapotte auto’s van online spelers.

De ‘Knuckle Duster’ is één van de spraakmakende features uit ‘Ill-Gotten Gains: Part Two’. Iets wat deze boksbeugels meer toegevoegde waarde geeft is het feit dat je ze onderwater kan gebruiken. Dit kon zover alleen met de ‘knife’ en de ‘Antique Cavalry Dagger’ en nu dus ook met de ‘Knuckle Duster’. Handig om een haai een mep te geven ofzoiets.

coil brawler

Voertuigen

De Coil Brawler is een van de nieuwe auto’s uit ‘Ill-Gotten Gains: Part Two’. Met deze opgevoerde jeep kan je aardig snel offroad knallen. Er zijn veel geruchten over het vermogen van de Coil Brawler om over water te varen als een soort van autoboot. Dit klopt voor een gedeelte, want als de Coil Brawler in het water komt, verplaatst zijn gewicht naar achteren waardoor hij net wat verder komt dan een normaal voertuig. Dit kan je goed testen in Zancude Swamp.

Last but not least is het deformeren van voertuigen. Als je met een honkbalknuppel of ander mêleewapen er op los mepte deed het niet zoveel schade. Rockstar heeft het deformatieproces van voertuigen verhoogd en nu kan je sneller een auto in puin meppen.

Er zal ongetwijfeld veel meer content zijn die Rockstar niet heeft gemeld. Heb jij nog interessante nieuwe features gevonden? Deel het met ons!

Like this Article? Share it!

About The Author

houdt het nieuws van Minecraft, GTA V en de games van Blizzard voor jou in de gaten!

Leave a Reply