Final Fantasy XIII Versus geannuleerd voor Final Fantasy XV?

By Gabriël van Vemde | Games

Volgens onze collega’s bij Kotaku heerst het gerucht dat Square Enix de ontwikkeling van Final Fantasy XIII Versus heeft stopgezet. De eerste aankondiging van deze game vond plaats in 2006, maar zou tot op heden weinig vooruitgang in ontwikkeling hebben geboekt. Het budget van FFXIII Versus zal worden geïnvesteerd in Final Fantasy XV, aldus de geruchten.

Een aantal dagen geleden deed GameMaster het gerucht uit de doeken dat Yoichi Wada de uitspraak zou hebben gedaan The Elder Scrolls: Skyrim, en ook hun eigen titel, Final Fantasy VII, voorbij te willen streven met deeltje XV. De game zou een open wereld moeten omhelzen en steden bevatten welke te vergelijken valt met deze van Assassins Creed. Daarnaast zou de game al vier jaar in ontwikkeling zijn en op alle huidige consoles moeten uitkomen.

Zou beide geruchten met elkaar te maken hebben? Square Enix liet vanochtend weten meer informatie te verstrekken over de toekomst van Final Fantasy XIII Versus op het 25th anniversary event welke plaats vind rond eerste van September.

Like this Article? Share it!

About The Author

One Response to Final Fantasy XIII Versus geannuleerd voor Final Fantasy XV?

  1. Sander Potstra says:

    Erg jammer…de trailer beloofde in ieder geval al veel goeds! 🙁