imperial city

ESO Talk: Imperial City is de eerste DLC voor ESOTU

By Rick Barends | Games, Nieuws

The Elder Scrolls Online is hot! En als het aan Bethesda ligt, dan gaan de fans zich nog lang niet vervelen. Bethesda heeft zojuist namelijk de downloadable content Imperial City voor The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited (ESOTU) aangekondigd.

Check ook vooral Richards recensie van The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited, die hij speelde op PlayStation 4, red.

Ik ben inmiddels al een behoorlijk eind op weg om level vijftig te behalen in ESOTU, maar ik ben er nog net niet. De missies raken wel een beetje uitgeput, de dungeons zijn gespeeld, de Delves zijn allemaal ‘wit’ op de map, en de world bosses zijn allemaal al verslagen. Coldharbour is de laatste horde die ik moet nemen om level vijftig te worden. Heb ik dat eenmaal bereikt, dan kan ik eindelijk beginnen aan de end-game content… Of toch niet?

Imperial City

Persbericht slaat in als een bom

Vanmiddag zat ik lekker achter de PS4 mijn ding te doen in Rawl’Kha, toen opeens mijn laptop dat akelige geluidje gaf. Mail! Ik kijk in mijn inbox en zie daar een mailtje van mijn hoofdredacteur staan: “[persbericht]….” Ik klik snel op het mailtje om hem te openen en wat zie ik daar staan? Bethesda komt nu alweer met de eerste DLC voor ESOTU op de proppen! Een mix van gevoelens, want ik was bijna klaar! Wat er precies in het persbericht stond?

De eerste officiële downloadable content van ESOTU is een feit: Imperial City zal vanaf 31 augustus live gaan op de pc en Mac. De consoles zijn wat later aan de beurt; de Xbox One-versie zal op 15 november verschijnen en die van de PS4 op 16 november. Bethesda laat weten dat spelers enkele uren aan extra gameplay zullen krijgen, evenals nieuwe quests, vijanden, omgevingen en exclusieve items.

ESOTU Imperial City DLC

Nieuwe PVE en PVP Content:
Maar liefst zes nieuwe Imperial Districts zorgen voor nieuwe gevechten tegen Molag Bal en de andere allianties.

Nieuwe dungeons:
Het netwerk van de Imperial Sewers is de setting voor nieuwe PVP en PVE uitdagingen voor kleinere groepen spelers. De White-Gold Tower en de Imperial Prison zijn er voor de Normal en Veteran PvE uitdagingen.

Nieuwe quests, vijanden, en characters:
Of je nou mee doet in de massale PvP veldslagen in Cyrodiil, of dat je liever de dungeons in trekt, er is met de nieuwe missies genoeg te doen voor de spelers. Een van de nieuwe vijanden die je tegen gaat komen is de Xivkyn.

imperial city

Nieuwe currency, wapens, en armor
Bestrijd de minions van Molag Bal en plunder de Tel Var Stones om een nieuwe currency te ontdekken. Deze nieuwe currency is speciaal voor spelers met Veteran Rank 16, en zij kunnen hiermee nieuwe exclusieve wapens en armor kopen. Keer ook de Treasure Vaults binnenstebuiten voor rare loot.

Imperial City-Exclusive Collectibles en Items
Verken de Imperial City, of bezoek de Crown Store voor een berg aan nieuwe collectibles. Deze collectibles bestaan uit pets, mounts, costumes, en polymorphs!

Deze downloadable content lijkt vet, heel vet! En ik moet nog zo lang wachten voor hij op de PS4 beschikbaar is. Natuurlijk zit ik hier met adrenaline in mijn vingers dit artikel te tikken! Welke gemengde gevoelens? Ik kan niet wachten tot ik die nieuwe DLC in mijn handen heb!

Like this Article? Share it!

About The Author

Een WTF-moment, een blog, een onzinnig onderzoek, maar ook gewoon een game review. Richard laat alles voorbij komen op Spotlighttv.

Leave a Reply