Dit zijn de inspiraties voor de locaties in Fallout 4

By Wesley Akkerman | Games, Nieuws

In de game Fallout 4 bezoek je allerlei locaties die zijn gebaseerd op echte gebouwen en plekken. In dit bericht zetten we de locaties op een rij.

De open wereld-rpg Fallout 4 speelt zich af in een futuristisch Boston in Noord-Amerika. Net zoals in voorgaande delen heeft er een nucleaire oorlog plaatsgevonden, waardoor veel van het leven in de stad en de omgeving eromheen dood of gemuteerd is.

De gebouwen zijn grotendeels gesloopt. En als ze nog overeind staan, dan zijn ze goed gesloopt. Desondanks is het tof om te zien dat de locaties in de game Fallout 4 daadwerkelijk zijn gebaseerd op locaties in het echte leven.

Zo kom je in de game het Bunker Hill Monument tegen, als aandenken aan de burgeroorlog in 1775. Check hieronder het echte gebouw en daaronder het gebouw zoals hij in Fallout 4 vertegenwoordigd is.

Bunker Hill Monument Real

Bunker Hill Monument Game

Ook vinden we Fenway Park in het spel. Dit is een stadium waar sinds 1912 gehonkbald wordt.

Fenway Park Real 1

Fenway Park Game 1

Fenway Park Real 2

Fenway Park Game 2

Hieronder zien je het Massachusetts State House, eerst in het echt en dan in de game.

Massachusetts State House Real

Massachusetts State House Game

Het bekende beeld van Paul Revere, op zijn paard, mag natuurlijk ook niet ontbreken. Revere was een belangrijke Patriot in de Amerikaanse Revolutie.

Paul Revere Real

Paul Revere Game

Het Scollay Square was ooit, honderden jaren geleden, een levend stadsplein in Boston. ‘Levend’ kun we het niet echt meer noemen in Fallout 4…

Scollay Square Boston Real

Scollay Square Boston Game

En als laatste vergelijking hebben we de USS Constitution, een belangrijk en belachelijk groot schip die zijn naam te danken heeft aan George Washington en Constitution of the United States of America.

USS Constitution Real

USS Constitution Game

Like this Article? Share it!

About The Author

is mede-oprichter van Spotlight!TV en een freelance journalist gespecialiseerd in de Nederlandse gamesindustrie. Schrijft op Spotlight!TV en op het web over games, series, films, tech en muziek. Streamt ook nog wel eens, maar dat schiet er vaak bij in.

Leave a Reply