Die Hard 6 is in aantocht

By Leroy Woudstra | Films & Series, Nieuws

Die Hard 6 is in de maak en ik denk dat een goede 90% hier niet op zit te wachten. Heb je het vorige deel gezien? Probeer het dan ook maar niet of block het uit je geheugen. Maar geen zorgen! Deel 6 is onderweg om je geheugen weer op te frissen.

De eerste paar films waren goed en prima te verteren. Al gauw werd het een uitgekauwd zooitje en ze lijken op dezelfde voet verder te gaan. Regisseur Len Wisemen, bekend van ‘Live Free or Die Hard’ en ‘Underworld’, gaat de film regisseren samen met Lorenzo di Bonaventura en zijn op zoek naar een kundige schrijver die weer wat leven in de films kan mikken.

Die Hard 6 gaat een prequel worden, ja je leest het goed. De setting zal zich afspelen in het New York van 1979 waarin Bruce Willis voorbij komt als de oude John McClane, maar louter in korte scenes. Zijn rol zal gedeeld worden met een jongere acteur. Wie dat gaat zijn is nog niet duidelijk. Hoewel ik fan ben van die jaren ’70 setting, ben ik bang dat het aan mijn verwachtingen niet kan voldoen. Naar mijn mening hadden ze moeten stoppen na de eerste paar delen. Hoe denk jij erover?

Like this Article? Share it!

About The Author

Houd van Indonesisch eten en mag hem altijd wakker maken voor een bordje Rendang of een vers gedraaide lemper.

Leave a Reply