Contact

Wie zijn wij?
Spotlight!TV is jouw bron voor al je entertainment! Wij schrijven artikelen én maken video-items over muziek, films, games, lifestyle en vechtsport. Maar we berichten ook over lokale evenementen, en gaan langs bij toffe festivals die helemaal bij jou – en bij ons – passen.

Onze doelgroep is daarom enorm breed, maar desondanks kunnen er specifieke groepen benaderd worden. Deze website is in feite een kruisbestuiving van overlappende interesses, die tevens goed op eigen been kunnen staan. De ratio mannen / vrouwen ontloopt elkaar dan ook niet veel en de leeftijd hangt tussen de zestien en 34 jaar. Dat wil niet zeggen dat je niet bij ons terecht kunt als je jonger of ouder bent!

Ons team bestaat uit ervaren en gepassioneerde medialiefhebbers en –gebruikers. Wij hebben professionele videobewerkers, journalisten, visagisten, cameramannen en fotografen achter ons staan; met deze groep hebben wij al veel bereikt en gaan we nog veel méér bereiken.

Daarom is Spotlight!TV JOUW bron van entertainment. Nergens anders vind je zulke afwisseling in nieuws, artikelen, video’s en bezoekers, die elkaar op één of meerdere punten kunnen vinden. Van jong tot oud, man tot vrouw en gamer tot sportliefhebber. Iedereen is welkom.

Heb je vragen, opmerkingen of heb je juist een goed idee voor een video of artikel? Neem dan gerust contact met ons op via redactie@spotlighttv.nl.

Advertenties
Heb je vragen over advertentiemogelijkheden? Stuur dan een mail naar adverteren@spotlighttv.nl.

Doe mee!
Wil je graag met ons schrijven over games, films, muziek, lifestyle of vechtsport? Dan ben je bij ons van harte welkom. We zijn op zoek naar enthousiaste schrijvers. Onze voorkeur gaat uit naar iemand die het nieuws weet te vinden en dit vooral goed en leuk over weet te brengen. In het begin is enthousiasme hetgeen wat je nodig hebt. Stuur ons je aanmelding naar redactie@spotlighttv.nl en wie weet spreken wij elkaar de volgende keer als collega’s. Om een goede indruk van je te krijgen, vragen wij om een korte motivatie (hoeft geen boekwerk te zijn) en een voorbeeld van hoe je een nieuwsbericht zou schrijven. Tip: lees eens wat van onze berichten terug, daar vind je genoeg info!