Bourne Legacy nummer één in Amerika

By Wesley Akkerman | Films & Series

Afgelopen vrijdag is The Bourne Legacy in première gegaan in Amerika. De film heeft maar liefst 40,2 miljoen dollar opgebracht en is de nummer één film van dit moment! De nieuwe film in de succesvolle franchise bewijst hiermee een goede opvolger te zijn van de vorige drie spionagefilms, die samen bijna een miljard dollar hebben opgebracht.

De scenarist van de vorige Bourne-films, Tony Gilroy, regisseert het vervolg op deze enorm populaire reeks spionagefilms: The Bourne Legacy. Tony Gilroy voegt een nieuw hoofdstuk toe aan de Bourne-trilogie van Robert Ludlum. In The Bourne Legacy wordt een nieuwe held (Jeremy Renner) geïntroduceerd. Hij komt terecht in levensbedreigende situaties, die een gevolg zijn van de gebeurtenissen uit de eerste drie films.

Naast oude bekenden als Albert Finney, Joan Allen, David Strathairn en Scott Glenn zijn behalve nieuwkomer Jeremy Renner ook Rachel Weisz, Edward Norton, Stacy Keach en Oscar Isaac voor het eerst te zien in de Bourne-reeks. Vanaf 6 september overal in de bioscoop. Ook te zien in IMAX.

Like this Article? Share it!

About The Author

is mede-oprichter van Spotlight!TV en een freelance journalist gespecialiseerd in de Nederlandse gamesindustrie. Schrijft op Spotlight!TV en op het web over games, series, films, tech en muziek. Streamt ook nog wel eens, maar dat schiet er vaak bij in.

Comments are closed.