Ben jij gek op kamperen maar ook op comfort? Koop de Aesent tent!

By Leroy Woudstra | Music & Lifestyle, Nieuws

Deze badboy is een must-have voor alle kampeerders onder ons die ook van gemak houden. Het meezeulen van je gear is al erg zat, een fatsoenlijk luchtbed neemt ook al gauw wat plaats in. De Aesent is een tent met ingebouwd matras. Dat niemand hier nog nooit op is gekomen snappen we niet.

Dan Robertson is de bedenker van dit fijne tentje. Je hoeft alleen het matras op te blazen en je hebt een fijn zit en ligvlak midden in de rimboe. De tent is gemaakt van ijzersterk vinyl zodat het matras niet lek geprikt kan worden door een steentje of een tak. Naast dit alles kun je alle componenten ook los van elkaar koppelen zodat je buiten ook relaxt op het matras kan chillen.

Op Kickstarter is de Aesent te koop voor maar liefst 116 euro. Robertson heeft ervoor gekozen dat dit fijne tentje niet verstuurd zal gaan worden buiten de Verenigde Staten. Dus maak wat vrienden in de States, koop de Aesent en laat de tent naar je versturen. Verwachting zal zijn dat de tent in juni beschikbaar zal zijn en is dus op tijd voor je kampeervakantie dit jaar. Je kunt hem HIER kopen.

Like this Article? Share it!

About The Author

Houd van Indonesisch eten en mag hem altijd wakker maken voor een bordje Rendang of een vers gedraaide lemper.

Comments are closed.