Je staat op mijn parkeerplek joh, lul…

By Leroy | Music & Lifestyle

Het moet vandaag de dag niet gekker meer worden in de wereld. Een vrouw in China kreeg woorden met een man omwille van een parkeerplek waarop een verhitte discussie volgde. En niet zomaar één.

De vrouwelijke scooterrijder heeft dusdanig hard in zijn balzak geknepen tijdens de ruzie over de parkeerplek dat de man van de pijn in elkaar stortte.
De 41-jarige vrouw reed naar school om haar kind op te halen en wilde parkeren voor de winkel van de 42-jarige winkeleigenaar.

De man weigerde haar om voor zijn winkel te parkeren waarna de man en vrouw een woorden wisseling kregen. De kwade vrouw belde haar echtgenoot en broer om haar te komen helpen, wat uiteindelijk leidde tot een vechtpartij.

Tijdens het gevecht greep de vrouw naar de testikels van de winkeleigenaar en kneep er dusdanig hard in dat de man in elkaar stortte op straat. Ze hebben de man met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De man is kort na de opname overleden. Eén tip dus, laat je nooit naar je ballen grijpen!

Like this Article? Share it!

About The Author

is mede-oprichter van Spotlight!Tv en een groot fan van shooters, UFC en fighting games. Ook op de mat een uiterst fanatieke brawler in het kickboksen.

Comments are closed.