Dit kondigde Nintendo allemaal aan tijdens de E3

By Roland den Brouwer | Games, Nieuws

Na Bethesda, Microsoft, EA, Ubisoft en Sony al te hebben gehad is het de beurt aan Nintendo om haar aankomende games aan te kondigen. Nintendo hield als gebruikelijk geen live persconferentie, maar een digital event. Met deze aankondigingen van Nintendo komen wij dit in eerste instantie Zelda-loze jaar wel door.

Star Fox Zero 

Het Nintendo Digital Event begint helemaal in de Muppetsstijl. Als Miyamoto, Iwata en Fils-Aime klaar zijn om te beginnen met presenteren veranderen de mannen langzaam van gedaante en worden ze Star Fox personages. Na de korte sketch krijgen we de eerste gameplaybeelden van de nieuwe Star Fox te zien. Star Fox Zero is de titel van de game die vorig jaar al werd geteast. Naast gewone besturing speel je ook delen in first person op het scherm van je gamepad. De game komt aan het einde van dit jaar uit op de Wii U en ziet er erg sfeervol uit.

Metroid Prime

Er wordt een nieuwe Metroid voor de 3DS aangekondigd en deze heet Metroid Prime Federation Force. De game bevat zowel een co-op voor vier spelers als ook een multiplayer modus en komt in 2016 uit.

Zelda

Maar er is meer voor de 3DS. Eind dit jaar verschijnt The Legend of Zelda Tri Force Heroes voor de handheld. Deze Zelda kent drie speler co-op en zal ongetwijfeld een prima zoethoudertje zijn nu de grote Zelda is uitgesteld.

Xenoblade Chronicles X 

Een trailer van Xenoblade Chronicles X waarin de wereld vergaan is en een strijd losbarst om de macht. Het spel komt op 4 december 2015 uit als RPG voor de Wii U.

Mario & Luigi: Paper Jam

We krijgen nu een papieren Mario evenals een gewone 3D Mario te zien. De twee spelen samen in een nieuw spel, waarin de helft plat is en de andere helft wel een derde dimensie kent. Het spel kent turn-based gevechten zoals die bekend zijn uit Paper Mario. De combinatie tussen Paper Mario en Mario & Luigi heet Mario & Luigi: Paper Jam die in de lente van 2016 zal arriveren.

Mario Tennis: Ultra Smash

Het is tijd om jouw tennisrackets erbij te pakken, want Mario Tennis maakt zijn opwachting. In Mario Tennis: Ultra Smash voor de Wii U kun je vanaf dit najaar reusachtig groot worden op de tennisbaan.

Yo-kai Watch

Dit jaar kun jij Yo-kai Watch spelen. Een game waarin een jongen een soort spook bij zich draagt waarmee hij met vijanden op de vuist gaat. Een soort Pokémongame die al immens populair is in Japan.

Het Nintendo Digital Event eindigt met een aantal hoogtepunten van Mario uit al zijn games, in verband met zijn dertigste verjaardag. Daarna worden er nog wat grappige YouTube-clips getoond van mensen die de loodgieter uitbeelden. Hiermee eindigt de presentatie.

Like this Article? Share it!

About The Author

houdt het nieuws van Minecraft, GTA V en de games van Blizzard voor jou in de gaten!

Leave a Reply